NorgePersonvern

Privacy
Vi er opptatt av å beskytte ditt privatliv. Informasjonen du gir oss blir ikke gitt eller solgt til noen utenforstående bortsett fra at rederiet leverer bestillingen din. Vi forstår at du er veldig opptatt av bruken og delingen av din personlige informasjon. Vi setter stor pris på din tro på vår forsiktighet og sensitivitet som håndterer dette problemet. Denne erklæringen vil spesifisere vår policy om beskyttelse av ditt privatliv. Hvis du har besøkt nettstedet vårt, vil det bli ansett som din aksept av denne personvernregelen.

Hvilken informasjon samler vi inn?
Hvilke personopplysninger vi samler inn fra deg vil avhenge av omstendighetene for innsamling og av typen tjeneste du ber om fra oss. For eksempel, når du ønsker å kjøpe et produkt fra nettstedet vårt, kan vi samle informasjon som navn, e-postadresse, leveringsadresse, faktureringsadresse og annen informasjon som er relevant for kjøpet.

Hvordan samler vi informasjon?
Vi kan samle inn personlig informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt, når du handler med oss ​​via nettstedet vårt, eller når du har kontakt med oss ​​personlig. Vi vil ikke samle inn personlig informasjon uten ditt samtykke. Vi anser at ditt samtykke er gitt når du fyller ut feltene som er nødvendige for å lette en transaksjon gjennom dette nettstedet.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?
Vi samler generelt inn dine personlige opplysninger til følgende formål:
1. For å gjøre det lettere å få tilgang til vår hjemmeside, produkter og tjenester
2. Å levere produkter du har bestilt fra oss
3. Å tilby våre produkter og tjenester�for deg
4. Å søke din mening om våre produkter, tjenester, markedsføring og nettsted.

Noe av den personlige informasjonen vi samler inn er avgjørende for at vi skal kunne identifisere hvem som bruker tjenesten nøyaktig. Andre typer personlig informasjon vi samler inn hjelper oss med å utvikle en profil om hvem som bruker tjenesten vår og hva deres interesser er. Dette hjelper oss med å tilby produkter som passer behovene til brukerne av dette nettstedet.

Sikkerhet for din personlige informasjon
Vi vil lagre dine personlige opplysninger sikkert, og vi vil ikke handle, leie eller selge den. Vi vil ta alle rimelige skritt for å sikre sikker informasjon som vi har om deg. Personlig informasjon kan lagres både elektronisk på datasystemet vårt. Brannmurer, passord, antivirusprogramvare og e-postfilter automatisk for å beskytte all vår elektroniske informasjon.

Endringer i denne personvernerklæringen
Vi kan endre denne personvernregelen etter hvert som våre forretningskrav eller loven endres. Eventuelle endringer i denne personvernerklæringen vil bli oppdatert på nettstedet vårt, så besøk denne siden med jevne mellomrom for å sikre at du har den nyeste personvernregelen.

Løs bekymringene dine Hvis du har spørsmål om hvordan dine personlige opplysninger blir samlet inn eller brukt, kan du gjerne kontakte oss : serviceonline.linda@gmail.com

Tilbake